Thursday 19 February 2009

mars details......

Les randonnées en mars

Mercredi le 4 mars Servenac (8km) R-v 9.30 départ: le parking du Cirque de Bône. (Premier à gauche au bout de la vielle route de St Antonin à Caussade, D958). Terrain:facile, sur le plateau.

Mercredi le 11 mars La Bastide-de-Penne (10 km) R-v: 9.30 départ juste avant Puylaroque empruntez à gauche la D20. En vue du chateau d'eau, prenez à droite en direction La Bastide-de-Penne. Au carrefour avec le chemin du chateau d'eau, garez-vous sure l'emplacement à droite. Terrain: vallonnée.
Après: Le Vieux Moulin, Puylaroque.

Mercredi le 18 mars Le chemin de Bayolle, Feneyrols PR2 (10 km) R-v 9.30 départ; en face du chateau, Feneyrols. Terrain:au début raide.

Mercredi le 25 mars Milhars (8-10k) R-v: 9.30 départ: le syndicat d'initiative Milhars (D115 St Antonin Noble Val- Cordes). Terrain: pas difficile.
Apres: le Ségalar, Milhars.

Renseignements: Helen 05 63 24 23 52 Karen: 05 63 67 62 51

website: http://stantoninwalkingclub.blogspot.com/


Walks in March

Wednesday 4th March Servenac (8km) RV: 9.30 from the parking at the Cirque de Bone (first left at the end of the old road from St Antonin to Caussade, the D985. Terrain: easy, on the plateau.

Wednesday 11th March La Bastide- de-Penne (10 km) RV: 9.30 from the water tower crossroads, (take the D20, left just before Puylaroque, and once in site of the water tower take the road to La Bastide-de-Penne on the right. Terrain: up and down.
Afterwards: Lunch at Le Vieux Moulin, Puylaroque.

Wednesday 18th March Le Chemin de Bayolle, Feneyrols PR2 (10km) RV:9.30 in front of the chateau, Feneyrols.Terrain: uphill to the top of the plateau, along a bit and down again.

Wednesday 25th March Milhars (8-10 km) RV: 9.30 from the syndicat d'initiative, Milhars. Gently up and down.
Afterwards: lunch at Le Segalar.

Further information: Helen 05 63 24 23 52 Karen:05 63 67 62 51
website:http://stantoninwalkingclub.blogspot.com/


a le fin de mars : a meal at the Ferme/Auberge near Campagnac for the end of March. If anyone is interested could they let me know, and also whether they would prefer Mechoui - which is a Moroccan style whole lamb with spices, and vegetable couscous; or vension. The price will be 23 euros all inc.

diner a le ferme/auberge/Campagnac. Choisi Mechoui (Moroccan Angeau) ou Venaison...
a veg. couscous.

A le fin de mars.

Veuillez dire a Helen si vous voulez aller.

Merci.

No comments: